بررسی تخصصی HTC Flyer

بررسی تخصصی HTC Flyer

دسته بندی : <-CategoryName->

 

طراحی

اچ تی سی در تمامی محصولات خود ثابت کرده است که در کنار داشتن مشخصات سخت افزاری مناسب و رقابتی ، طراحی منحصر به فرد نیز یکی از فاکتورهای مهم در طراحی محصولات است که سعی می کند در هر سری یک تم طراحی را بروی محصولات خود نقش ببندد.

الف) نمای کلی دستگاه

یکی از استانداردهایی که در ساخت یک اسمارت فون بنظر مناسب می رسد و راحتی استفاده از هر نظر را برای کاربر به ارمغان می آورد استفاده از نمایشگر با اندازه ۳٫۷ اینچ است.

در مورد تبلت نیز اندازه ۷ اینچ بنظر یک سایز استاندارد برای راحتی کار با آن در هر شرایطی است ولی به اندازه تبلت هایی با نمایشگرهای ۱۰ اینچ لذت بخش نخواهد بود.

انگیزه اچ تی سی از ارائه htc flyer شناخت بازار مصرف کننده تبلت است ، اچ تی سی نمی خواهد در این بازار رقابتی و پر ریسک بیگدار به آب بزند و قصد دارد برای ارائه محصولات تبلتی با شناخت کامل وارد این عرصه شود تا بتواند کم کم به رقیب دیرینه خود اپل خود را نزدیک کند.

کاری که اچ تی سی در قسمت اسمارت فونی انجام داد و توانست سکوی اولی را از اپل بگیرد و بهترین کمپانی سازنده اسمارت فون در جهان را ار آن خود کند این بار می خواهد همان شیوه را در بازار تبلت پیش بگیرد.

در این تبلت که ظاهری متفاوت با دیگر تبلت های موجود در بازار دارد چند ویژگی کلیدی و منحصربه فرد در آن دیده می شود که آن را بیش از پیش برتر از دیگر تبلت ها نشان می دهد.

قلم جادویی و کیف چرمی

هنگامی که جعبه این تبلت را باز می کنیم لوازمی همچون یک کیف سفید چرمی  با یک قلم نوری مخصوص روبرو می شویم که هیجان ما را در استفاده از این تبلت اچ تی سی دو چندان می کند.

کیف چرمی سفید ارائه شده بخوبی برای این تبلت ساخته شده است ولی نمی توانیم تصور این را بکنیم که اچ تی سی برای سوگولی خود کیف هوشمند و درخور شان آن نساخته است.

از بحث کیف چرمی خارج شویم به قلم نوری این تبلت می رسیم که تاکنون نمونه ای به مانند این قلم در وسایل گدجتی ارائه شده مشاهده نکرده ایم.

این قلم ، سبک و خوش دست است و به رنگ تبلت مزین شده است.

این قلم از دو دکمه تشکیل شده است که به ترتیب دکمه با دایره توپر برای کشیدن و دکمه با دایره توخالی برای پاک کردن بروی این قلم تعبیه شده است.

با این قلم شما قادر خواهید بود که در هر محیطی که هستید به مانند شکل مقابل براحتی مشغول به کشیدن طرحی شوید و آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

هنگامی که کلید میانبر قلم را فشار می دهید در هر محیطی که هستید یک نوار محتوی اندازه ی قلم ، رنگ قلم و نوع بازتاب رنگ برای شما ظاهر می شود که با انتخاب هر یک می توانید طراحی مدنظرتان را پیاده نمایید.

شاید یکی از برتری های این تبلت ، قلم نوری منحصر به فرد آن باشد که می تواند خیلی از کاربرانی که به طراحی علاقه مند هستند را به سمت خود بکشاند.

htc flyer دنباله رو طراحی منحصر به فرد اچ تی سی است ولی متاسفانه در این تبلت نواقصی در طراحی آن دیده می شود که به اختصار به آن ها اشاره خواهیم کرد.

طراحی بدنه

الف) نمای پشت دستگاه

وقتی صحبت از یکی از محصولات اچ تی سی از باب مواد بکار رفته در ساخت آن می شود آلومینیوم یکی از مواردی است که اچ تی سی سعی می کند جزء فاکتورهای مواد استفاده کننده در ساخت محصولش بکار ببرد.

در ساخت این تبلت هم اچ تی سی از این عادت همیشگی خود استفاده کرده است ولی این تمام ماجرا نیست.

استفاده از یک بدنه یک تکه آلومینیومی در ساخت این تبلت در کنار مواد پلاستیکی در حد خوب در قسمت انتهایی بالا و پائین این گدجت ساختار کلی این تبلت را نشان می دهد ولی هنوز برای ما مشخص نیست در بازار رقابتی که دیگر رقبا سعی در ارائه بهترین تبلت از نظر سخت افزاری و نرم افزاری را دارند وزن کم و قطر کم را نیز یکی از فاکتورهای اساسی محصول خود قرار می دهند اچ تی سی این قائله را چرا به این راحتی باخته است.

وقتی نگاهی به قطر حدود ۱۴ میلیمتری این تبلت می اندازیم از دقت و ظرافت ساخت اچ تی سی نامید می شویم همین طور وزن ۴۲۰ گرمی این تبلت نیز یکی از معایب بزرگ آن است که دلیل این وزن زیاد را نمی دانیم.

دو دوربین دستگاه

در پشت دستگاه یک نمونه ۵ مگاپیکسلی دوربین بکار رفته است که متاسفانه فلشی برای این دوربین توسط اچ تی سی در نظر گرفته نشده است.

دوربین به مانند اسمارت فون های جدید آندرویدی این کمپانی یک نمونه برآمده از بدنه ساخته شده است و متاسفانه دوربین در قسمت پلاستیکی این تبلت قرار گرفته است که خطراتی همچون احتمال باز شدن این محفظه در اثر گرمای زیاد و آسیب احتمالی ناشی از ضربه را در این تبلت دو چندان خواهد کرد.

نمونه عکس های گرفته شده بخوبی لنز این دوربین را به نمایش می گذارد که پا را فراتر از ۵ مگاپیکسل گذاشته و اگر اچ تی سی در معرفی دوربین این تبلت بجای ۵ مگاپیکسل ، ۸ مگاپیکسل را بیان می کرد شاید کسی متوجه آن نمی شد مگر در تنظیمات و اندازه عکس ارائه شده!

کیفیت فیلم های گرفته شده نیز بسیار مطلوب است و می تواند بهترین نمونه فیلم برداری ۷۲۰p را بگیرد.

در دوربین دوم که یک نمونه ۱٫۳ مگاپیکسلی است و در حد نمونه های ۲ مگاپیکسلی های بازار بخوبی عمل می کند به همراه یک فلش تعبیه شده است.

متاسفانه اچ تی سی اصل طراحی در ظرافت در تعبیه دوربین دوم را رعایت نکرده است و در عکس مقابل مشاهده می کنید بخوبی دوربین هم رنگ نشده است و زیاد جالب بنظر نمی آید.

برخلاف دیگر تبلت ها همچون آیپد۲ شما برای داشتن یک تماس تصویری خوب باید تبلت را در عرض آن قرار دهید.

کلیدهای اختصاصی

کلیدهای تنظیم صدای دستگاه براحتی قابل استفاده و هیچگونه برخورد ناخواسته ای در هنگام کار با دستگاه با دستانتان نخواهد داشت.

کلید پاور دستگاه نیز به مانند اسمارت فون های این کمپانی در محل همیشگی آن وجود دارد ولی نزدیکی بیش از حد جک ۳٫۵ میلیمتری به پاور نیز یکی از معماهایی است که باید بعدها جواب آن را فهمید.

پورت میکرو یو اس بی تنها گزینه مشاهده شده در این تبلت است و برخلاف دیگر تبلت ها خبری از خروجی HDMI نیست.

 

——————————————————————————————————————-

2- مشخصات سخت افزاری

———-  ———-  ———-  ———-

۱- صفحه نمایش: اندازه ۷ اینچی LED-backlit LCD (با ۱۶ میلیون رنگ) و پشتیبانی از رزولوشن (۱۰۲۴*۶۰۰)

۲- پردازنده : پردازنده تک هسته ای ۱٫۵GHZ مدل Qualcomms MSM7630

۳- حافظه رم : ۱ گیگ رم

۴- حافظه داخلی : ۳۲GB یا ۱۶GB و قابلیت ارتقاء با میکرو اس دی تا ۳۲GB

دوربین: دوربین ۵ مگاپیکسل با قابلیت ضبط ویدئو با کیفیت ۷۲۰p و نرخ ۳۰ فریم در ثانیه و دوربین دوم ۱٫۳ مگاپیکسل

۴- وزن: ۴۲۰ گرم

۵- اندازه: ۱۹۵٫۴mm x 122mm x 13.2mm

۶-سیستم عامل : Android OS ورژن ۲٫۳

۷- باتری : لیتیومی ۴۰۰۰ mAh

۸- قیمت: ۴۹۹ یورو (برای مدل ۱۶ گیگ) و ۶۴۹ یورو (برای مدل ۳۲ گیگ)

——————————————————————————————————————————————–

اگر خواسته باشیم رتبه ای به مشخصات سخت افزاری این تبلت در قیاس با دیگر خوب های بازار بدهیم رتبه میانه جدول جایی است که این تبلت می تواند بدان ببالد.

البته اچ تی سی در دفاع از نمونه پردازنده تک هسته ای بکار رفته در این محصول آن را مناسب و کافی برای اجرای تمامی برنامه ها و بازی های موجود و در آینده نزدیک می داند و نمونه ۱٫۵GHz این تبلت را خیلی بهتر از مدل های مشابه دو هسته ای بازار معرفی می کند.

نکته امیدوار کننده در نمایشگر بکار رفته در این تبلت است یک نمونه جدید از سوی سونی که پیشتر جزء مدل های براویای خود قرار داده بود.

به تصویر کشیدن عمق رنگ ها در این نوع نمایشگر بخوبی انجام می پذیرد و همین طور مصرف باتری تاحدودی کاهش یافته است.

از طرفی قدرت چند لمسی این صفحه به خوبی اسمارت فون های این کمپانی است.

اگر قطر و وزن زیاد این تبلت را خط بگیریم به سیستم عامل این تبلت می رسیم که شاید نامناسب ترین حرکت اچ تی سی در این مورد است. البته در منوی دستگاه گزینه ای به نام message پیدا کردیم و شاید اچ تی سی سودای ارائه یک تبلت با تمامی قابلیت های ارتباطی یک اسمارت فون را بر سر دارد.

این تفکر را می توان از نمونه ی ۷ اینچی این مدل حدس زد که براحتی در جیب یک شلور بگ جا می شود.

قیمت این تبلت نیز قدری از رقابتی بودن آن می کاهد و این تجربه را نباید فراموش کرد محصولات اچ تی سی قیمتی ناپایداری را یدک می کشند.

——————————————————————————————————————————————–

۳- رابط کاربری

رابط کاربری جدید اچ تی سی اولین بار در این تبلت معرفی شد.

این رابط که از لحاظ گرافیکی و ساختاری تغییرات بسیار زیادی نسبت به ورژن قبلی خود داشته است اچ تی سی را بهتر و پررنگ تر از قبل به ارائه دهنده بهترین رابط کاربری در دنیای گدجتی تبدیل کرده است.

وقتی دستگاه به حالت lock screen می رود برخلاف رابط قیلی اچ تی سی ، آب و هوا و چند برنامه که شما به صورت پیش فرض انتخاب کرده اید به نمایش گذاشته می شود.

طریقه باز کردن این قفل به چند طریق انجام می گیرد.

اگر شما تنها می خواهید به صفحه اصلی و یا گزینه ای به غیر از گزینه های موجود بروید تنها آن نیم دایره پائین صفحه را به وسط صفحه بکشانید.

اگر شما می خواهید به سرعت به یکی از ۴ برنامه ای که خود از قبل انتخاب کرده اید بروید لازم است تنها آن نیم دایره پائین را روی یکی از برنامه های بیاندازید تا سریعا به آن برنامه وارد شوید.

کار کردن با قسمت lock screen حس خوبی به کاربر دست می دهد که باعث محبوبیت دستگاه های اچ تی سی مبتنی با این رابط کاربری خواهد شد.

 

منو میانبر نیز به مانند آندروید پایه است با این تفاوت که یک خانه به آن اضافه شده است.

البته یکی از نواقصی که در هنگام پر کردن خانه ها احساس می شد محدود بودن به ۷ خانه پیشنهاد شده است و نمی توانستیم تعداد آن را بیشتر کنیم البته برخلاف آی.او.اس اپل این یکی از قوانین آندروید است ولی اچ تی سی در این رابط کاربری یک خانه به ۷ خانه قبلی اضافه کرده است و تعداد آن ها را به ۸ عدد رسانده است.

با چرخش تبلت تمامی منوها و صفحاتی که در آن قرار دارید به سمت چرخش مورد نظر تغییر می کند.

 

 

 

——————————————————————————————————-

سخن پایانی

اگر بدنبال یک تبلت خوب هستید حتما برای انتخاب خود ملاک هایی را مد نظر قرار داده اید، مثلا بهای پرداختی در مقابل کارایی ، طراحی و زیبایی و چندین ملاک دیگر که این ملاک ها بیشتر سلیقه ای است.

ولی در این زمان که تبلت های بسیاری معرفی ، عرضه و حتی به پایان تولید خود نزدیک می شوند دست کاربر را در مقابل انتخاب یک تبلت مناسب بازتر شده است.

اگر ملاک را برحسب قیمت قرار دهیم و اچ تی سی بخواهد این تبلت را با چنین قیمت گزافی بفروش رساند کاربر گزینه های دیگری را می تواند امتحان کند.

آیپد

با عرضه آیپد۲ ، قیمت آیپد نسل پیش بسیار مقرون به صرفه شده است با اینکه تفاوت سخت افزاری بین آیپد و آیپد۲ بسیار زیاد است ولی می تواند یکی از گزینه های خرید کاربر در مقایسه با htc flyer باشد.

آیپد از صفحه بزرگتر ، پلتفرم قوی تر و امکانات بهتری نسبت به flyer برخوردار است.

با توجه به قیمت ۶۴۹ یورویی flyer شما می توانید مدل ipad 64 3G را انتخاب کنید که از هر نظر می تواند خیلی برتر از flyer باشد.

زوم موتورولا

شاید این مقایسه از لحاظ خانواده آندروید مناسب بنظر نیاید ولی شما می توانید با این قیمت این محصول طوفانی موتورولا را نیز تجربه کنید و آن را یکی از انتخاب های خود قرار دهید.

Samsung Galaxy Tab 10.1

جنگ اصلی از ورود این محصول بسیار جذاب سامسونگ به بازار قوت خواهد گرفت.

جایی که در خبرهای غیر رسمی از ارائه نسخه آندروید ۳٫۱ برای این تبلت خوش ساخت سامسونگ در بعضی از خبرگزاری ها منتشر شده است.

البته سامسونگ همیشه با پائین آوردن قیمت گدجت های خود عرصه را برای رقبای خود سخت تر از همیشه می کند و باید منتظر ماند که این محصول نیز با چه قیمتی عرضه می شود.

امید است اچ تی سی قیمت مناسب تری را برای این تبلت قرار دهد تا رقابت تبلت های آندرویدی ۷ اینچی که همگی در حدود قیمت ۲۰۰ تا ۴۹۹ دلار قرار دارند با ورود flyer داغ تر و جذاب تر از آنچه که هست شود.

نظر شما در مورد htc flyer چیست؟

آن را با ما در میان بگذارید.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: بررسی تخصصی HTC Flyer
نویسنده: مرتضی عامری خواه | دو شنبه 6 شهريور 1391 - 16:22

آخرین مطالب

» fasdfasd ( 1391/11/18 )
» sfsdfsdf ( 1391/11/16 )
» sdadasdas ( 1391/11/16 )
» همه چه هست ( 1391/11/16 )
» همه چی هست ( 1391/10/5 )
» تتننتاتن ( 1391/10/5 )
» Key Code برای Call of Duty 4 ( 1391/6/12 )
» دانلود انیمیشن فوق العاده ی partly cloudy ( 1391/6/12 )
» دانلود گل فوق العاده بارسلنا به چلسی در دقیقه ی 93 (جام ملت های اروپا) ( 1391/6/12 )
» بررسی نوت بوک Asus K42D با پردازنده AMD ( 1391/6/11 )
» ال جی تلویزیون سه بعدی ۵۵ اینچی OLED خود را با بدنه فیبر‌کربن و ضخامت ۴ میلیمتر رونمایی کرد ( 1391/6/11 )
» تولید PSP GO متوقف شد ( 1391/6/11 )
» کنسول جدید PlayStation 4 سونی، به زودی در بازار جهانی ( 1391/6/11 )
» گرافیک Xbox 720 هم سطح فیلم Avatar خواهد بود ( 1391/6/11 )
» قهوه خوشحال! ( 1391/6/11 )
» ایکس باکس بعدی مجهز به پردازنده 16 هسته‌ای خواهد بود ( 1391/6/11 )
» تجربه متفاوت بازی در کنسول Wii U نینتندو [E3 2012 ( 1391/6/11 )
» دانلود گل فوق العاده crist ronaldo ( 1391/6/11 )
» یک چیز خیلی باحال ( 1391/6/11 )
» لطیفه های زیبا ( 1391/6/11 )
» پ ن پ (1) ( 1391/6/11 )
» آیا می‌دانید ؟؟؟ ( 1391/6/11 )
» شایعه : احتمال ساخت و عرضه Xperia Play 2 ( 1391/6/11 )
» تلویزیون سه بعدی- 3D TV - LG / ال جي 47LX9500 - 3DTV ( 1391/6/11 )
» ps3 vs xbox 360 ( 1391/6/11 )
» عوامل "قهوه تلخ" در انتظار تسویه حساب ( 1391/6/11 )
» رمز و کد تقلب های بازی call of duty 4: Modern Warfare ( 1391/6/10 )
» رمز های کانتر سورس ( 1391/6/10 )
» معرفی بخشی از بهترین انیمیشن های سال 2012 (9) ( 1391/6/10 )
» معرفی بخشی از بهترین انیمیشن های سال 2012 (8) ( 1391/6/10 )
» معرفی بخشی از بهترین انیمیشن های سال 2012 (7) ( 1391/6/10 )
» معرفی بخشی از بهترین انیمیشن های سال 2012 (6) ( 1391/6/10 )
» معرفی بخشی از بهترین انیمیشن های سال 2012 (5) ( 1391/6/10 )
» معرفی بخشی از بهترین انیمیشن های سال 2012 (4) ( 1391/6/10 )
» معرفی بخشی از بهترین انیمیشن های سال 2012 (3) ( 1391/6/10 )
» معرفی بخشی از بهترین انیمیشن های سال 2012 (2) ( 1391/6/10 )
» معرفی بخشی از بهترین انیمیشن های سال 2012 (1) ( 1391/6/10 )
» آی او اس 6 به روایت تصویر ( 1391/6/10 )
» معرفی نکسوس 7 - نخستین تبلت گوگل ( 1391/6/10 )
» درآمد 150 میلیارد دلاری آیفون برای اپل طي 5 سال ( 1391/6/10 )
» چرا بروز رسانی اندروید 4 برای اچ تی سی دیزایر اچ دی عرضه نمی شود؟ ( 1391/6/10 )
» تاریخ عرضه رسمی ویندوز 8 و تبلت سرفیس مایکروسافت مشخص شد ( 1391/6/10 )
» مدرک 132 صفحه ای اپل برای اثبات کپی برداری سامسونگ از آیفون ( 1391/6/10 )
» دلایل انتخاب سیستم عامل اندروید طبق بررسی اپل ( 1391/6/10 )
» بهترین گوشی های سال از دید اتحادیه تصویربرداری و صوت اروپا (2012-2013) ( 1391/6/10 )
» معرفی گلکسی نوت 2 توسط سامسونگ ( 1391/6/10 )
» مشخصات عمومی سامسونگ Galaxy Camera ( 1391/6/10 )
» بررسی تخصصی LG Optimus 3D ( 1391/6/10 )
» عکس و مشخصات لامبورگینی ( 1391/6/10 )
» مشخصات بوگاتی ویرون Bugatti Veyron ( 1391/6/10 )
 

لینکستان

نویسندگان

ADS

درباره ما